Liftkort i Åre

Liftkort i Åre för att utöka dina aktiviteter

Hotell Granen i Åre är ett mysigt hotell för alla som älskar skidåkning, cykling och vandring i de svenska fjällen. Vi välkomnar gäster både sommartid och vintertid, vår och sommar och vi håller hotellets restaurang och bar öppen året runt.

Nyttja Åreskutans fina pister till max med ett liftkort

För att nyttja Åreskutans fina pister på vintern och preparerade cykellederna på sommaren behövs liftkort/ liftpass/ skipass. Liftkortsförsäljning för både skidåkning och cykling kan göras på webben eller i fysiska butiker i Åre. Via skistars hemsida kan du smidigt fylla på redan befintliga skipass eller liftpass innan du kommer till Åre.

Köp liftkort på plats i Åre

Väl på plats är det bara att susa ut i backarna utan att behöva besöka en fysisk butik. Vill du köpa liftkort på plats i Åre, görs det enkelt på SkiStar Shop som finns på Åre torg, på gångavstånd från Hotell Granen. Liftkort går också att köpa på SkiStar gästservice som du hittar vid kabinbanans dalstation, också på gångavstånd från Hotell Granen. Vill du hyra en cykel finns det flera olika uthyrare att välja mellan som förvarar och servar din cykel när dagen är slut. Har du egen cykel med dig kan du tryggt förvara den i hotellets cykelförråd.

Med ett liftkort hos Skistar kan du åka skidor i samtliga av Åres områden; Åre by och högzon, Duved, Tegefjäll, Björnen inklusive Sadeln samt Rödkullen och Ullådalen. Ditt skipass gäller också som biljett på skidbussarna. Med skidbussarna tar du dig smidigt mellan de olika skidområdena. Bor du på Granen har du närmsta busshållplats vid kabinbanan och VM6an.

Liftkort för sommaren i Åre

Sommartid finns liftkort / liftpass för downhillcykling på Åreskutan. Downhillcykling sker framför allt i Åre by och det finns leder från skutans topp hela vägen ner till byn. I Björnen finns fina leder för trailcykling. För att nyttja lederna, pumptracks och skill areas behövs ett trailpass som också köps hos skistar.

För cyklisten som vill kombinera downhill och trailcykling finns ett kombinerat liftkort, ett Lift- & TrailPass som gäller för både Åre by med högzon samt lederna i Björnen. På det passet kan du nyttja hela Åres utbud av cykelleder.

Liftpass kan också nyttjas av de som vill uppleva Åreskutan till fots. Det finns många fina vandringsleder och för den som snabbt vill ta sig upp på fjället går det att köpa liftkort för enstaka turer. Vill man inte åka lift så börjar många av vandringslederna på åre torg, alldeles i närheten av Hotell Granen.

VILL DU VETA MER?

Kontakta oss på 0647-51560 alternativt reservations@aregranen.se