AfterSki i Åre - avslappnat och mysigt

Trevligaste AfterSki i Åre

Åres mest avslappnade AfterSki

Vid foten av Åreskutan, på gångavstånd från Åre centrum, hittar ni anrika Hotell Granen och Åres mest avslappnade AfterSki. På Granens afterski välkomnar vi skidentusiaster, snowboardåkare, nybörjare, topptursfantaster, barn, hundar, familjer, erfarna alpinister, ja även du som inte åker skidor kan njuta av en härlig afterski i mysig fjällmiljö hos oss. Alla är välkomna hem till oss oavsett vad ni har på fötterna och ni behöver inte boka, det är bara att komma förbi.

AfterSki i mysig miljö

Mysfaktorn är hög och tempot är lugnt. På hotell Granen välkomnas du av tända ljus, en öppen brasa och stämningsfull musik, hemlagad Gluwein, god mat, trevlig personal och en välfylld vinkällare. Med eller utan pjäxor på, är alla välkomna in i värmen för gemenskap och en stunds avkoppling efter en lång dag på Åreskutan. Restaurangen och baren är självklart öppen för dig som vill äta och dricka. Om du har lust kan du först ta en bastu och sedan fylla på energidepåerna i restaurangen. Välkommen till oss för att i lugn och ro njuta av värmen från den öppna brasan tillsammans med familj och vänner.

Vårsolen i gott sällskap

När vårskidåkningen står för dörren, dagarna blir längre och vårsolen värmer, flyttar vi ut vår AfterSki till den soliga altanen. Ta med dig ett gäng tjejkompisarna eller kanske svärmor. Ta en after ski på tu man hand med någon du tycker om. Oavsett sällskap så är ni välkomna till Hotell Granen. Sparka av dig trånga pjäxor, luta dig tillbaka, njut av utsikten mot Renfjället och unna dig en kall öl eller något annat från baren. Kanske du är hungrig efter en aktiv dag i pisterna och behöver fylla på med energi? Vi har alltid något gott att erbjuda från köket. Låt semesterkänslan ta över och njut av det lugna tempot, den goda maten och de italienska vinerna, låt oss skämma bort dig och ditt sällskap med god stämning och vidunderlig utsikt.

After Hike och After Bike på sommaren

Även sommaren bjuder på trevligt umgänge på Hotell Granen i form av After Hike och After Bike. Till oss kan du både cykla och vandra då stigar och cykelleder finns alldeles i närheten. Är solen framme finns det gott om platser på vår uteservering för både mat och dryck.

Varmt välkommen till Åres trevligaste AfterSki

VILL DU VETA MER?

Kontakta oss på 0647-51560 alternativt reservations@aregranen.se