NYHETER

Lilla Napoli på Granen

Lilla Napoli på Granen

Vi har den stora äran att äntligen få släppa ett efterlängtat gästspel på Granen.
Inga mindre än de legendariska pizzakonstnärerna Lilla Napoli från Falkenberg. Måndagen den 28:e mars langar de ut massor av napolitanska pizzor med sin nya egenkonstruerade pizzaugn. Befinner ni er i Åre så missa för gud skull inte det här. Lilla Napoli kör mellan 16:00-22:00 och det kommer inte gå att boka bord utan det är bara att komma och beställa sin pizza som man äter på plats.

Hoppas vi ses!

Superdeal

Superdeal

Superdeal

Slutet av april är en underskattad tid i Åre och maj erbjuder fina möjligheter till toppturer i Åre och dess närområden. Därför ger vi er erbjudandet att få 25% rabatt på boende från 18e april 2021 till 31a maj 2021. Ange rabattkod topptur i bokningen.

Hoppas vi ses!

Nyår 2020

Nyår 2020

Fira in det nya året med oss på Granen. Det kommer bli en oförglömlig kväll med fantastisk mat och trevligt sällskap. Meny hittar ni här

Sommar på Granen!

Sommar på Granen!

Sommar på Granen!

Den 25e juni slår vi upp portarna för sommaren. Hotellet har öppet varje dag och även restaurangen som öppnar kl 17. Meny och bokning hittar ni under restaurang.

Vi arbetar för att motverka spridning av Covid-19 och mer information om det arbetet får ni på plats. Känner ni er minsta sjuka så hör av er till oss så hjälper vi er med avbokning. 

Bokning görs bäst via vår webbokning. Med rabattkoden Granensommar får ni 10% rabatt på boende.

Varmt välkomna!

Sök

Inlägg

Arkiv