BRÖLLOP

BRÖLLOPSFEST GRANEN HOTELL & RESTAURANG

På Granen Hotell & Restaurang kan ni fira kärleken oavsett årstid och tillsammans gör vi ert bröllop till en oförglömlig upplevelse.
Abonnera hela hotellet och samla nära och kära på ett och samma ställe eller hyr endast restaurangen, ni bestämmer vad som passar er.

BRÖLLOP I DAGARNA TRE

Samla bröllopsgästerna dagen innan för en avslappnad middag, fartfylld afterski eller kanske en enkel hamburgare på vår altan. På bröllopsdagen blir det middag och fest i stora matsalen med det upplägg som passar just er. Liveband, Dj eller stillsam trubadur, allt passar i våra lokaler. Avsluta bröllopshelgen med en härlig brunch och njut av en stund tillsammans med era gäster.

SOMMARBRÖLLOP


Åre är magiskt på sommaren. Fjällen är gröna och vattnet porlar i bäckarna. Det bjuds på aktiviteter i alla dess former. Sommaren i Åre börjar vid midsommar och pågår augusti ut. Passa på att abonnera hotellet så att ni får byggnaden för er själva! Allt för att ni som brudpar ska hinna få ut så mycket som möjligt av er fest och hinna träffa så många av era gäster som möjligt.

HÖSTBRÖLLOP


Passa på att njuta av en färgsprakande natur och lugnet efter en hektisk sommar. Varför inte börja festen med bröllopstårta och fördrink på vår solterrass med utsikt över Åresjön. Hösten i Åre är full av färg och fantastiska vyer, hög klar luft och gott om tid att umgås. Vi rekommenderar ett bröllop i september eller början på oktober.

VINTERBRÖLLOP


Åk häst och släde till vigseln eller ta en fartfylld skotertur med hela bröllopsgänget över Renfjället. Valet är ert och vintern är full av möjligheter. Bjud på en fest dina nära aldrig kommer att glömma. Kom ihåg att boka i tid då vi under vintersäsongen har fullt upp med skidåkning och många konferenser som bokar tidigt.

På Granen kan vi ta ha bröllopsfest för upp emot 100 personer. Diskutera med oss hur ert drömbröllop ser ut. Vi kan ge tips och råd om vad som fungerar här hos oss och vad som finns att göra i Åre

VILL DU VETA MER?


Kontakta oss på 0647-51560 alternativt reservations@aregranen.se